Sobre mi i el bloc

Res no és impossible…

familiaJo, simplement la Pili López Uceda.

Jo, aquella estudiant de Batxillerat a qui no se li donaven bé les matemàtiques i va triar l’itinerari de lletres pures (grec, llatí i literatura catalana) per perdre-les de vista.

Jo, aquella que va fer la carrera de Gestió i Administració Pública, res a veure amb la ciència!, treballa a la Unitat de Divulgació Científica de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

Jo, mare de família nombrosa, treballant a jornada completa i ara, a més, fent el curs de postgrau en Expert Universitari en Comunicació Científica de la UVic-UCC i Eduscopi.

Mai hagués pensat que podria acabar divulgant ciència i organitzant activitats científiques i divulgatives, però aquí em teniu… Jo, que vaig tot el dia com una moto, he decidit parar, prendre’m temps per mi i per explicar-vos coses en aquest nou projecte.

cropped-motxilla-a-de-ciencia1.jpgAquest bloc és un bloc personal, amb el qual vull difondre coses que ens han passat quotidianament a la família ,que tenen una part científica que pot ser explicada a qualsevol altra família i els hi podria ser d’utilitat.

Perquè, de ciència n’hi ha per tot arreu… Espero i confio posar el meu granet de sorra per fer-vos arribar una mica de ciència entenedora. Enceto el bloc “Ciència a la motxilla“.

Espero que us agradi!!

Start a Blog at WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: